Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Karcher VC 5 Premium Cordless Akkus Szárazporszívó

Nyomtatás
fc5_c_w
vc56
Cikkszám: 1.349-400.0
Ár:
Listaár áfával: 109.990 Ft
Kedvezmény összege: 20.000 Ft
Webshop ár: 89.990 Ft
on-order.gif

Leírás

A kiváló VC 5 vezeték nélküli porszívó a Kärcher-től bizonyítja, hogy az erős porszívónak nem kell nagy méretűnek lennie. A kompakt porszívó, kis mérete ellenére kimagaslik egyedülálló tisztítási teljesítményével, és könnyen felveszi a versenyt a nagy, gurulós készülékekkel. A szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszernek köszönhetően, a készülék mérete a felére csökkenthető. Csak nyomja meg a gombot, és nyomja össze: ez a porszívó az egyik legkompaktabb a világon, és még a legkisebb lakásban is tárolható. A VC 5 Cordless nagy teljesítményét a rugalmas csatlakozással ellátott állítható Kärcher száraz vákuumfejnek köszönheti. A fejet speciálisan ehhez a készülékhez fejlesztettük ki, alacsony energiaellátást igényel és maximális erőt biztosít, köszönhetően robusztus kialakításának és speciális, egyedülálló geometriájának. Az ErP címke tanúsítja a VC 5 Cordless kimagasló tisztítási eredményeit az összes kemény padlón és szőnyegeken. További fontos jellemzője a porzsákmentes szűrőrendszer, beépített szűrőtisztítással, amely megspórolja a drága porzsákcseréket. A szűrődoboz könnyedén eltávolítható, gyors szűrőtisztítást téve lehetővé. A VC 5 Cordless egy olyan kompakt „erőmű”, amely kiemelkedő teljesítményre képes.

Hosszú menetidő.

Három fokozatú akkumulátorszint kijelző mutatja a hátralévő üzemidőt.

3 fokozatú teljesítményszabályozás
Alkalmazásától függően a teljesítmény gyorsan és egyszerűen állítható.
Egyszerű és gyors töltés
3 szintes akkumulátor töltöttség jelző.Az akkumulátor töltési ideje 3 óra.A töltés automatikusan leáll, mely védi az akkumulátort.
 • Műszaki adatok
 • Súly tartozékok nélkül (kg)     2,9
  Méretek (hosszúság × szélesség × magasság) (mm)     182 x 261 x 621
  Akkumulátorfeszültség (V)     25,2
  Üzemidő, min. mód     60  
  Üzemidő, max. mód     15    
  Feszültség, töltő (V)     100
  Akkumulátor töltő frekvencia (Hz)     50
 • Felszereltség
 • Puha csúszásmentes markolat
  Teleszkópos szívócső
  Réstisztító fej
  Bútorecset
  Kárpittisztító fej

 

boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?