A+ A A-

Rólunk

Géczy Tamás ÜgyvezetőA német Alfred KÄRCHER GmbH. tisztítás-technológiai berendezések széles kínálatát megtalálja nálunk. Segítünk tisztítási feladatainak megoldásában!

 • A tisztítás-takarítás minden területére talál nálunk gépeket, eszközöket, tisztítószereket! Garanciális és garancián túli szervizszolgáltatatással állunk ügyfeleink rendelkezésére!
  A háztartások számára hobby célra kínálunk kültéri használatra magasnyomású mosókat és seprőgépeket.
 • Óriási a választék szintén a háztartások számára kínált porszívókból (szárazporszívók, nedves-száraz porszívók, takarítógépek). Kínálatunkban megtalálhatók a különleges vízbeszűrős porszívó és a gőzporszívó is.
 • Egyre több háztartásban alkalmazzák a göztisztító berendezéseket. A vegyszer nélküli tisztítás eszközeivel szintén széles kínálattal várjuk a környezettudatosan gondolkodó háziasszonyokat.
 • A KÄRCER ipari tisztító berendezések gyártása közel évszázados múltra tekint vissza! Napjainkban antracit-szürke színű ipari gépek legismertebb és legelterjettebb tagjai a hideg és melegvizes nagynyomású mosók. Óriási kínálattal rendelkezünk az ipari porszívók, a szőnyegtisztítók, a padlósúrolók és a seprőgépek terén is!
 • Mindezekhez a gépekhez széles kínálattal forgalmazunk tartozékokat, alkatrészeket, tisztítószereket.
 • Találja meg kedvenc tisztítógépeit, melyekkel a legmakacsabb szennyeződés eltávolítás is öröm lesz!
 • Kärcherezzen velünk!
 • Vállalkozásunk 1991 óta foglalkozik a német Alfred KÄRCHER GmbH. termékek forgalmazásával, javításával.
 • A METISZ-Tomker Kft. a KÄRCHER Hivatalos Kereskedelmi Partnereként Kelet-Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező hivatalos kereskedelmi partnere és szervize. Szakszerű munkánk hátterét a felkészült szakember gárda, a több évtizedes tapasztalat, jól felszerelt szervizbázis, eladótér, nagy raktárkészlet, korszerű számítógépes rendszer biztosítja. A felhasználói igényeket figyelembe véve nyújtunk szolgáltatást és ajánljuk a termékeket. Központunkban a gépeket mindig beüzemelve adjuk át, használatára kezelőjét kioktatjuk. Garanciális és garancián túli javításokat lehetőségeinkhez képest gyorsan, maximális precizitással, kizárólag gyári alkatrészek beépítésével végezzük. A nagy raktárkészletnek köszönhetően az igények döntő részét azonnal teljesíteni tudjuk.
 • Észrevételeiket, javaslataikat szívesen fogadjuk, munkánk során igyekszünk hasznosítani.

Géczy Tamás ügyvezető igazgató

Munkatársaink:

Orvos Norbert

értékesítési & IT vezető

Ferge László

szerviz

Sarkadi Zoltán

szerviz

Bejelentkezés vagy Regisztráció

BEJELENTKEZÉS

Bevásárló kosár