Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Grenke lízing a Karchertől

  • Az Ön előnyei a pénzügyi lízinggel: Elsődleges célunk a vevőkkel és partnerekkel folytatott együttműködésben olyan hosszú távú és sikeres kapcsolatot építeni, amelyből minden szereplő profitál.

Utolsó frissítés: 2017. szeptember 26. kedd, 09:20

Találatok: 1390

Nulla erőkifejtés. Maximális teljesítmény. Új EASY!Force magasnyomású pisztoly.

Az erő velünk van! Csak egy dolog állhat Ön és a feladata közé: az EASY!Force HD magasnyomású pisztolyunk. Ez adja az erőt, hogy könnyedén használhassuk a magas nyomást. Az EASY!Force magasnyomású pisztoly forradalmian új működési elve a magasnyomású sugár visszarúgó erejét használva a pisztoly megtartásához szükséges erőt nullára csökkenti. Abszolút nullára. Még kevesebb erőkifejtést igénylő, ergonomikus és stresszmentes használatra tervezték. Próbálja ki EASY!Force magasnyomású pisztolyunkat – és le sem akarja tenni többé.

 

Utolsó frissítés: 2017. január 27. péntek, 13:39

Találatok: 922

Tisztaság a köbön - SV 7 Gőzporszívó

A takarítás elengedhetetlen része a háztartás vezetésének, ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gépek segítségével igyekszünk karban tartani otthonunkat. Ma már szerencsére számos innovatív megoldás áll a rendelkezésünkre, ráadásul ezek a technológiák abszolút a háztartási kategóriába is megtalálhatóak. Nyilván vannak olcsóbb és drágább termékek, de alapesetben a magas minőség az, ami sokat nyom a latba. A Kärcher SV 7 gőzporszívója példának okán egyesíti a gőztisztítók előnyeit a porszívók erősségeivel. Ez a tökéletes páros pedig verhetetlen a takarításban.

Utolsó frissítés: 2017. január 27. péntek, 13:39

Találatok: 737

Karcher Téli akció

Az akció időtartama: 2016.10.24. - 2016.10.31. Gőztisztítóinkkal az egész család élvezheti a foltmentesen tiszta otthont – vegyszerek használata nélkül. Kínálatunkban találhat továbbá porszívókat, ablaktisztítókat, szőnyeg- és kárpittisztítókat, hamuporszívókat, magasnyomású mosókat, illetve ipari termékeinket!

Utolsó frissítés: 2017. január 27. péntek, 13:38

Találatok: 634

Még sosem volt ilyen könnyű a vasalás – SI 4 gőzvasalórendszer

A takarítás mellett számos egyéb háztartási feladat is felmerül, többek között a vasalás kérdése. Sokak számára ez a rendkívül unalmas tevékenység pusztán időpocsékolás, de azért lássuk be, hogy egy szépen kivasalt blúz vagy ing, százszorta jobban mutat, mint gyűrött társai. De mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy a vasalási idő, akár felére is csökkenhet? A Kärcher SI 4 gőzvasalórendszerével ez egyáltalán nem lehetetlen, így pedig végre a vasalás is élményszerű tevékenységgé válhat.

 

Utolsó frissítés: 2017. január 27. péntek, 13:39

Találatok: 1326

boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?