Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Karcher VC 5 Cordless Akkus Szárazporszívó

Nyomtatás
vc5_cordless
vc56
Cikkszám: 1.349-300.0
Ár:
Listaár áfával: 99.990 Ft
Kedvezmény összege: 20.000 Ft
Webshop ár: 79.990 Ft
on-order.gif

Leírás

Az akkumulátorral működő VC 5 akkus porszívó nem igényel sem zavaró tápkábelt. Erős 18 voltos lítium-ion akkumulátorának köszönhetően akár 40 percig is használható. Az eszköz mérete gombnyomásra a felére csökkenthető. A legkisebb helyen is könnyen tárolható. Egyénre szabható méretbeállítás. A fúvóka alacsony energiafogyasztással rendelkezik, és különösen sűrű szerkezete és különleges, egyedülálló geometriája miatt maximális teljesítményt nyújt. Minden kemény padló és szőnyeg számára a legjobb tisztítási eredmény. Egy másik kiemelkedés az integrált szűrő tisztítással ellátott zsák nélküli szűrőrendszer. A szűrőkazetta könnyen eltávolítható és gyors szűrőürítést biztosít.

Akkumulátoros működés
Akár 40 perc működési idő a legalacsonyabb teljesítményszintnél. Legfeljebb 15 perchasználati idő a legmagasabb szintű teljesítményben. A 3 szintes akkumulátor töltöttség jelzője jelzi az akkumulátor hátralévő élettartamát.
3 fokozatú teljesítményszabályozás
Alkalmazásától függően a teljesítmény gyorsan és egyszerűen állítható.
Egyszerű és gyors töltés
3 szintes akkumulátor töltöttség jelző. Az akkumulátor töltési ideje 3 óra. A töltés automatikusan leáll, mely védi az akkumulátort.
 • Műszaki adatok
  Súly tartozék nélkül (kg) 2,9
  Méretek (L x Sz x M) (mm) 182 x 261 x 621
  Akkumulátor feszültsége (V) 25.2
  Használatii idő min-üzemmódban (perc) 40
  Használatii idő max-üzemmódban (perc) 15
  Feszültség töltő (V) 100
  Frekvenciatöltő (Hz) 50
 • Felszereltség
  Puha csúszásmentes markolat
  Teleszkópos szívócső
  Kárpittisztító fej

 

boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?