Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Karcher K 5 Premium Full Control Plus magasnyomású mosó

Nyomtatás
Cikkszám: 1.324-630.0
Ár:
Listaár áfával: 149.990 Ft
Kedvezmény összege: 20.000 Ft
Webshop ár: 129.990 Ft
on-order.gif

Leírás

A tömlődobbal rendelkező K 5 Premium Full Control Plusszal bármely felülethez könnyen megtalálhatja a megfelelő nyomást. A sugár típusa egyszerűen beállítható a 3 az 1-ben Multi Jet szórószár elfordításával. A nyomás a szórópisztoly LCD kijelzőjén ellenőrizhető, és a maximális kontroll érdekében a +/- gombokkal állítható. Ez azt jelenti, hogy még a magasnyomású módból tisztítószeres módba való átkapcsoláshoz sem kell kicserélni a szórószárat. A tisztítás rövid szüneteiben a szórópisztoly és a szórószár egyszerűen parkolóállásba helyezhető. Az állítható hosszúságú teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható és kompakt módon tárolható. A praktikus Plug 'n' Clean rendszerrel egyetlen, könnyű mozdulattal válthat a tisztítószerek között, és egy pillantással ellenőrizheti a töltési szintet. A magasnyomású mosó súlypontja alacsonyabb a nagyobb stabilitás érdekében, praktikus tömlővezetést és extra stabilitást jelentő vázat kínál, ami második hordozó fogantyúként is használható. A magasnyomású mosó ideális makacs szennyeződések rendszeres eltávolítására, 40 m2/h felületi teljesítménnyel.

Full Control Plus szórópisztoly
A három nyomásszint és a tisztítószer szabályozás optimális beállítást biztosít minden felülethez. A nyomás szabályozható a Vario Power szórószár elforgatásával, ameddig a kívánt szint látható. A Full Control szórópisztoly LED kijelzője lehetővé teszi a beállítás könnyű ellenőrzését. 
3 az 1-ben Multi Jet szórószár
A Full Control szórópisztoly és a csatlakoztatott szórószár kényelmesen tárolható a készüléken, rövid munkaszünetek alatt. A Full Control szórópisztoly mindig kéznél van és könnyen elérhető. A munka elvégzése után, a Full Control szórópisztoly és a csatlakoztatott szórószár a készüléken tárolható, mellyel helyet takarít meg.
Plug ‘n’ Clean
A magasnyomású mosók gyors és kényelmes tisztítószer-kezeléséhez.
 • Műszaki adatok
 • Nyomás (bar/MPa)     20 - max. 145 / 2 - max. 14,5
  Átfolyási sebesség (Vízszállítás (l/h))     max. 500
  Max. bemeneti hőmérséklet (Hőmérséklet (°C))     max. 40
  Feszültség (V)     230
  Csatlakozási teljesítmény (kW)     2,1
  Felületi teljesítmény (m²/h)     40
  Súly tartozékok nélkül (kg)     13,1
  Méretek (hosszúság × szélesség × magasság) (mm)     411 x 305 x 584
 • Felszereltség
 • Magasnyomású pisztoly, G 180 Q Full Control Plus
  Magasnyomású tömlődob
  Magasnyomású tömlő, 8 m
  Tisztítószer adagolása, Plug 'n' Clean rendszer
  Teleszkópos markolat
  Vízhűtéses motor
  Beépített vízszűrő
  Adapter kerti tömlőcsatlakozáshoz A3/4"
  3 az 1-ben Multi Jet
boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?