Termék kategóriák

A+ A A-

Karcher K 5 Full Control magasnyomású mosó

Nyomtatás
Cikkszám: 1.324-500.0
Ár:
Listaár áfával: 141.990 Ft
Kedvezmény összege: 30.000 Ft
Webshop ár: 111.990 Ft

Leírás

Karcher K 5 Full Control magasnyomású mosó

A készülék ideális rendszeres tisztításhoz enyhe szennyeződés esetén, 40 m²/h felületteljesítménnyel. A Full Control magasnyomású mosóval megtalálhatja a megfelelő nyomást bármely felülethez. A nyomásszint beállítható a szórószáron és látható a szórópisztoly LED kijelzőjén - a maximális ellenőrzés érdekében. A magasnyomású módból tisztítószeres módba kapcsoláshoz nem kell kicserélni a szórószárat. A szórópisztoly könnyen elérhető és a szórószárral együtt letehető a tisztítás rövid megszakítása alatt. Az állítható magasságú teleszkópos fogantyúnak köszönhetően, szabadon mozgathatja a készüléket kényelmes magasságban és kompakt módon tárolhatja. Az easy-to-use Plug 'n' Clean rendszerrel egyetlen, könnyű mozdulattal válthat a tisztítószerek között és egy pillantással ellenőrizheti a töltési szintet. A magasnyomású mosó alacsonyabb súlypontot, nagyobb stabilitású vázat és praktikus tömlővezetést kínál. A váz második hordozó fogantyúként is használható, így a készülék könnyen felemelhető polcra vagy az autó csomagtartójába.

 

Full Control szórópisztoly és szórószárak
A három nyomásszint és a tisztítószer szabályozás optimális beállítást biztosít minden felülethez. A nyomás szabályozható a Vario Power szórószár elforgatásával, ameddig a kívánt szint látható. A Full Control szórópisztoly LED kijelzője lehetővé teszi a beállítás könnyű ellenőrzését. 
Tároló helyzet a tartozékok mindenkori könnyű tárolásához
A Full Control szórópisztoly és a csatlakoztatott szórószár kényelmesen tárolható a készüléken, rövid munkaszünetek alatt. A Full Control szórópisztoly mindig kéznél van és könnyen elérhető. A munka elvégzése után, a Full Control szórópisztoly és a csatlakoztatott szórószár a készüléken tárolható, mellyel helyet takarít meg.
Plug ‘n’ Clean
Tisztítószerek gyors, könnyű és kényelmes alkalmazása a magasnyomású mosónál. A Plug 'n' Clean-nek köszönhetően, a tisztítószer gyorsan és kényelmesen cserélhető, egyetlen mozdulattal. A Kärcher tisztítószerek növelik a hatékonyságot és elősegítik a tisztítandó felület védelmét és ápolását. 

Műszaki adatok

Nyomás (bar/MPa) 20 - max. 145 / 2 - max. 14,5
Vízszállítás (Vízszállítás (l/h)) max. 500
Max. vízhőmérséklet (Hőmérséklet (°C)) ig 40
Feszültség (V) 230
Csatlakozási teljesítmény (kW) 2,1
Súly tartozék nélkül (kg) 12,7
Méretek ( hossz x szél x mag) (mm) 397 x 305 x 584

Felszereltség

  • Magasnyomású pisztoly, Full Control Power Gun
  • Vario Power Jet szórószár
  • Szennymaró
  • Magasnyomású tömlő, 8 m
  • Tisztítószer tartály, Plug 'n' Clean rendszer
  • Teleszkóp markolat
  • Vízhűtéses motor
  • Tartozékháló
  • Beépített vízszűrő
  • Adapter kerti tömlőcsatlakozáshoz A3/4"

Bejelentkezés vagy Regisztráció

BEJELENTKEZÉS

Bevásárló kosár