Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Karcher HD 10/25-4 S PLUS Easy!Force magasnyomású mosó

Nyomtatás
Cikkszám: 1.286-913.0
Ár:
Listaár áfával: 794.656 Ft
Kedvezmény összege: 134.666 Ft
Webshop ár: 659.990 Ft
14d.gif

Leírás

A HD 10/25 4 pólusú hosszú élettartamú, vízhűtéses elektromotor, a robusztus sárgaréz hengerfejjel rendelkező 3 axiáldugattyús pumpa, és a sárgaréz vízbevezetés mind a minőséget garantálja. 250 bar teljesítmény 1000l/óra vízszállítással. A függőleges felépítésnek köszönhetően a HD 10/25 készülék kevesebb helyet igényel, mint a hagyományos készülékek, és könnyebben manőverezhető hála a nagy kerekeknek. A külön fúvókatartó lehetővé teszi a tartozék tárolását, anélkül hogy elveszne. A munka komfortosságát a Servopress pisztoly segíti: a víz- mennyiség és a nyomás közvetlenül a pisztolyon a servocontrol segítségével szabályozható. A szórószár 360°-al elforgatható, bármely nyomásnál. További jellemzője a nyomáskapcsoló vezérlés, mely a pisztoly elengedésével a készüléket lekapcsolja, ezáltal a motor és a pumpa élettartamát megnöveli. Beépített 6 literes tisztítószertartállyal rendelkezik. A HD 10/25 mindennapi használatra makacs szennyeződések eltávolítására alkalmazható. A réz hengerfej, a nemesacél dugattyú garantálják a hatékony vízhűtéses módszert, mely a hosszú élettartamot biztosítja. Az új motorvédő elektronika gondoskodik a gép megnövekedett biztonságáról, és hosszú élettartamáról: pl. szivárgás, túl-, vagy alacsony feszültség, vagy 2 fázis esetén a gép automatikusan kikapcsol.

Megbízható Kärcher minőség
4 pólusú, vízhűtéses villanymotor. Robusztus réz hengerfej és kerámiadugattyúk. Megerősített, törésbiztos műanyag burkolat.
Nagyobb biztonság
Beépített elektronika a készülék ellenőrzéséhez. Túlfeszültség vagy alacsony feszültség esetén lekapcsolható. Szivárgás vagy fáziskimaradás esetén lekapcsolható.
Nagy mobilitás
Nagy gumikerekek az egyenetlen talajhoz, lépcsőkhöz és sarkokhoz. Jól bevált molnárkocsi-elv az egyszerű és ergonomikus szállításhoz.
 • Műszaki adatok
 • Tápfeszültség (Fázis (Ph))     3 - 400 - 50
  Átfolyási sebesség (Vízszállítás (l/h))     500 - 1000
  Munkanyomás (bar/MPa)     30 - 250 / 3 - 25
  Max. nyomás (bar/MPa)     275 / 27,5
  Csatlakozási teljesítmény (kW)     9,2
  Súly (kg)     62
  Méretek (hosszúság x szélesség x magasság) (mm)     560 x 500 x 1090
 • Felszereltség
 • Kézi szórópisztoly, EASY!Force Advanced
  Kézi szórópisztoly soft grip betéttel
  Magasnyomású tömlő, 10 m
  Szórószár, 1050 mm
  Power fúvóka
  Szennymaró
  4 pólusú váltómotor levegő- és vízhűtéssel
  Nyomáslekapcsolás
  Beépített vízszűrő
  Motorvédő elektronika LED kijelzéssel
  Olajszint-ellenőrző ablak
  Szervókontroll
  Vízbemenet rézből

boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?