Termék kategóriák

A+ A A-

Karcher VC 5 Szárazporszívó

Nyomtatás
vc5
vc56
Cikkszám: 1.349-100.0
Ár:
Listaár áfával: 61.990 Ft
Kedvezmény összege: 5.000 Ft
Webshop ár: 56.990 Ft
on-order.gif

Leírás

A kiváló VC 5 bebizonyítja, hogy egy erős porszívónak nem kell feltétlenül nagynak is lennie. A kompakt porszívó kis mérete ellenére is kitűnik egyedülálló tisztítási teljesítményével, és könnyedén felveszi a versenyt a nagyobb, húzható berendezésekkel. Szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszerének köszönhetően a készülék mérete a felére csökkenthető. Mindössze egy gombnyomás, és a készülék összenyomható – ez a világ egyik legkompaktabb porszívója, és még a legkisebb lakásban is elfér. A VC 5 kiemelkedő teljesítményét a hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető Kärcher szárazporszívó-fejnek köszönheti. Ezt a fejet kifejezetten ehhez a porszívóhoz tervezték, alacsony a fogyasztása, és masszív kialakításának és egyedülálló geometriájának köszönhetően maximális teljesítményt nyújt. Az ErP címke tanúsítja a VC 5 kiemelkedő teljesítményét minden kemény padlón és szőnyegen. További előnyea porzsákmentes szűrőrendszer beépített szűrőtisztítással, amivel megspórolhatók a drága porzsákok. A szűrőkazettakönnyen eltávolítható és gyorsan üríthető. A VC 5 egy kompakt erőmű kiemelkedő teljesítménnyel.

Háromszoros teleszkópos szívócső
Az eszköz mérete gombnyomásra a felére csökkenthető. A legkisebb helyen is könnyen tárolható. Egyénre szabható méretbeállítás.
Hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető szárazporszívó-fej
Kiváló tisztítási teljesítmény, akár a nagy, húzható porszívóké. Kiváló irányíthatóság, könnyű a bútorok alatt is takarítani.
Háromfázisú, porzsákmentes szűrőrendszer
Nincs szükség újabb porzsákok vásárlására. Megbízható szennyeződésfelszívás.
 • Műszaki adatok
  Energiahatékonysági osztály A
  Hatósugár (m) 10
  Hangteljesítmény szint (dB (A)) 77
  Csatlakozó kábel (m) 9
  Feszültség (V) 220-240
  Frekvencia (Hz) 50-60
  Súly tartozékok nélkül (kg) 3,2
  Méretek (H × Sz × M) (mm) 182 x 261 x 621
 • Felszereltség
  Puha csúszásmentes markolat
  Teleszkópos szívócső
  Kárpittisztító fej

 

Bejelentkezés vagy Regisztráció

BEJELENTKEZÉS

Bevásárló kosár