Termék kategóriák

simplepay_bankcard_logos_left_482x40.jpg
A+ A A-

Karcher OC 3 + Bike kültéri tisztító

Nyomtatás
Cikkszám: 1.680-017.0
Ár:
Listaár áfával: 71.990 Ft
Kedvezmény összege: 17.000 Ft
Webshop ár: 54.990 Ft

Leírás

A kerékpárok tisztítására optimalizált kiegészítőket tartalmazó kerékpárkészlettel felszerelt Kärcher mobil kültéri tisztítóval a kerékpárok könnyedén tisztíthatók még útközben is. Beépített lítiumion-akkumulátorral és levehető víztartállyal rendelkezik, így még táp- vagy vízellátás nélkül is használható. A hatékony, alacsony nyomású lapos sugárnak köszönhetően extra gyengéden tisztíthatók meg az érzékeny felületek. A LED kijelző jelzi, ha az akkumulátor hamarosan lemerül vagy töltődik. A kiegészítők előnyei: az univerzális puha sörtéjű kefe rögzíthető a pisztolyhoz, és eltávolítja a makacs szennyeződéseket is, a tisztítószer meglazítja a kerékpárokon jellemzően előforduló szennyeződéseket, miközben minden alkatrészt kímél, a kiváló minőségű mikroszálas kendő tárolás előtt megszárítja a készüléket, a kiegészítőkészlet pedig egyszerűen a készülékhez rögzíthető tárolás céljából.

Kompakt kialakítás
A spiráltömlő és a szórópisztoly kényelmesen tárolható a levehető víztartály alatt. Könnyen szállítható, helytakarékosan tárolható.
Beépített lítiumion-akkumulátor
Áramforrástól független, mobil tisztítás. Hosszú akkumulátor-üzemidő, újratöltés előtt többször is használható. Az alacsony töltési szintre a LED kijelző figyelmeztet.
Hatékony, de kímélő alacsony nyomás
Az alacsony nyomás biztosítja, hogy a tisztítás egyszerre legyen hatékony és különösen kímélő. A standard fúvóka lapos sugárral látható tisztítási teljesítményről gondoskodik. A kúpos sugarú fúvóka még kímélőbb tisztításra alkalmas, például kutyák mancsához.

Műszaki adatok


Nyomástartomány     Alacsony nyomás
Átfolyási sebesség (l/min)     max. 2
Akkumulátor típusa     Lítium-ion-akkumulátor
Akkumulátor feltöltési ideje     180
Súly kiegészítők nélkül (kg)     2,2
Csomagolási súly (kg)     4
Méretek (hosszúság × szélesség × magasság) (mm)     277 x 234 x 293

Felszereltség

Víztartály űrtartalma, 4 l
Lítium-ion-akkumulátor
Spiráltömlő, 2.8 m
Lapos sugarú fúvóka
Szűrő
Akkumulátortöltő kábel
Tárolódoboz
Motor-/kerékpártisztítás
Mikroszálas törlőkendő
Beépített vízszűrő
Tisztítószer, Motorkerékpár tisztító 3 az 1-ben, 0,5 l

Bejelentkezés vagy Regisztráció

BEJELENTKEZÉS

Bevásárló kosár