Termék kategóriák

simplepay_bankcard_logos_left_482x40.jpg
A+ A A-

Karcher K 4 Full Control Stairs magasnyomású mosó

Nyomtatás
Cikkszám: 1.324-023.0
Ár:
Listaár áfával: 111.990 Ft
Kedvezmény összege: 22.000 Ft
Webshop ár: 89.990 Ft
on-order.gif

Leírás

A készülék ideális enyhe szennyeződések alkalmi tisztításához. PS 30 mosókefével 3 beépített magasnyomású fúvókával a makacsabb szennyeződések könnyebb eltávolításához. Felületteljesítménye 30 m²/h. A Full Control magasnyomású mosóval bármely felülethez megtalálhatja a megfelelő nyomást. A nyomásszint beállítható a szórószáron, és a folyamatos ellenőrzés érdekében a szórópisztoly LED kijelzőjén is látható. A magasnyomású módból tisztítószeres módba való átkapcsoláshoz nem kell kicserélni a szórószárat. A szórópisztoly könnyen elérhető és a szórószárral együtt letehető a tisztítás szüneteiben. Az állítható hosszúságú teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készüléket szabadon mozgathatja a legkényelmesebb magasságban, valamint kompakt módon tárolhatja. A könnyen kezelhető Plug 'n' Clean rendszerrel egyetlen, könnyű mozdulattal válthat a tisztítószerek között, és egy pillantással ellenőrizheti a töltési szintet. A magasnyomású mosó alacsony súlypontot, nagyobb stabilitású vázat és praktikus tömlővezetést kínál. A váz második hordozó fogantyúként is használható, így a készülék könnyen felemelhető egy polcra vagy az autó csomagtartójába.

Full Control szórópisztoly és szórószárak
A három nyomásszint és a tisztítószer szabályozás optimális beállítást biztosít minden felülethez. A nyomás szabályozható a Vario Power szórószár elforgatásával, ameddig a kívánt szint látható. A Full Control szórópisztoly LED kijelzője lehetővé teszi a beállítás könnyű ellenőrzését. 
Tároló helyzet a tartozékok mindenkori könnyű tárolásához
A Full Control szórópisztoly és a csatlakoztatott szórószár kényelmesen tárolható a készüléken, rövid munkaszünetek alatt. A Full Control szórópisztoly mindig kéznél van és könnyen elérhető. A munka elvégzése után, a Full Control szórópisztoly és a csatlakoztatott szórószár a készüléken tárolható, mellyel helyet takarít meg.
Plug ‘n’ Clean
Tisztítószerek gyors, könnyű és kényelmes alkalmazása a magasnyomású mosónál. A Plug 'n' Clean-nek köszönhetően, a tisztítószer gyorsan és kényelmesen cserélhető, egyetlen mozdulattal. A Kärcher tisztítószerek növelik a hatékonyságot és elősegítik a tisztítandó felület védelmét és ápolását. 

Műszaki adatok

Tápfeszültség (V/Hz)     230 / 50
Nyomás (bar/MPa)     20 - max. 130 / 2 - max. 13
Átfolyási sebesség (Vízszállítás (l/h))     max. 420
Max. bemeneti hőmérséklet (Hőmérséklet (°C))     max. 40
Csatlakozási teljesítmény (kW)     1,8
Felületi teljesítmény (m2/h)     30
Súly tartozékok nélkül (kg)     11,4
Súly csomagolással együtt (kg)     16,4
Méretek (hosszúság × szélesség × magasság) (mm)     397 x 305 x 584

Felszereltség

PS 30 power kefe
Magasnyomású pisztoly, G 145 Q Full Control
Vario Power Jet szórószár
Szennymaró
Magasnyomású tömlő, 6 m
Készülékoldali Quick Connect csatlakozás
Tisztítószer adagolása, Plug 'n' Clean rendszer
Teleszkópos markolat
Vízhűtéses motor
Tartozékháló
Beépített vízszűrő
Adapter kerti tömlőcsatlakozáshoz A3/4"

Bejelentkezés vagy Regisztráció

BEJELENTKEZÉS

Bevásárló kosár