Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Tisztaság a köbön - SV 7 Gőzporszívó

A takarítás elengedhetetlen része a háztartás vezetésének, ám egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gépek segítségével igyekszünk karban tartani otthonunkat. Ma már szerencsére számos innovatív megoldás áll a rendelkezésünkre, ráadásul ezek a technológiák abszolút a háztartási kategóriába is megtalálhatóak. Nyilván vannak olcsóbb és drágább termékek, de alapesetben a magas minőség az, ami sokat nyom a latba. A Kärcher SV 7 gőzporszívója példának okán egyesíti a gőztisztítók előnyeit a porszívók erősségeivel. Ez a tökéletes páros pedig verhetetlen a takarításban.


Nincs több morzsa
Az SV 7 felszívja a morzsát a padlóról, nedvesen feltöröl, sőt még fel is szárítja a padlót. Ráadásul mindezt kényelmesen egyetlen lépésben teszi meg, vagyis ez azt jelenti, hogy nekünk nem kell három munkafolyamatot egyszerre elvégeznünk, ez a készülék ugyanis egy lépésben megteszi ezt helyettünk. Ezzel pedig nem csak időt, de rengeteg energiát is megspórolunk. A készülék több opcionálisan válaszható tartozék is jár, amelyek segítségével pillanatok alatt lesz tiszta és higiénikus az egész lakás. A Kärcher gőztisztítós porszívójának használata ugyanis egyszerű, gyors, és ami a legfontosabb, hogy vegyszermentes.

Felhasználási területe
Szemben a hagyományos porszívókkal az SV 7 számos felületen alkalmazható, úgy, mint csaptelepek, mosdók, csempék, ablakok és tükrök, páraelvezetők vagy akár főzőlapok. Ennek a porszívónak nincsen akadály, bármely felületetet, alaposan megtisztít, így egyetlen gépbe sűrítve számos egyéb más munkafolyamatot kiválthatunk.

Felszereltség és használat
Ez a 3 az 1-ben készülék, többfokozatú szűrőrendszerrel van ellátva, ráadásul az egész szerkezet kezelése pofon egyszerű. A gép négy fokozatú szívásteljesítmény szabályozásra képes, ennek köszönhetően a szívásteljesítmény az adott padlófelület vagy tisztítandó terület szennyeződésének mértékéhez igazítható. Emellett öt fokozatú gőzmennyiség szabályozásra is képes, szintén igazodva fentebb említett szennyeződések mértékéhez.  

boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?