Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Még sosem volt ilyen könnyű a vasalás – SI 4 gőzvasalórendszer

A takarítás mellett számos egyéb háztartási feladat is felmerül, többek között a vasalás kérdése. Sokak számára ez a rendkívül unalmas tevékenység pusztán időpocsékolás, de azért lássuk be, hogy egy szépen kivasalt blúz vagy ing, százszorta jobban mutat, mint gyűrött társai. De mit szólna hozzá, ha azt mondanánk, hogy a vasalási idő, akár felére is csökkenhet? A Kärcher SI 4 gőzvasalórendszerével ez egyáltalán nem lehetetlen, így pedig végre a vasalás is élményszerű tevékenységgé válhat.

 


Ráncmentes vasalás
A hagyományos vasalók sok esetben nem elég alaposak, megesik, hogy a ruhákon marad egy-egy ránc, amely felvéve nem nyújt túl esztétikus látványt. Az SI 4 gőznyomásos vasalóval ez a veszély nem áll fenn, ugyanis a szerkezet aktív vasalóállvány gőzelszívó-és fújó funkcióval is rendelkezik, így a gőz a vasalnivalót még jobban átjárja, ennek köszönhetően pedig még a nehezen kezelhető textíliákat is ráncmentesen vasalja ki. A gőztisztító funkció nagyfokú kényelmet biztosít, ráadásul vegyszermentes mivoltánál fogva gyakorlatilag bárhol használható. A ruhák mellett az egész háztartásban bármilyen kemény felületet megtisztít, és ami a legjobb, hogy a lakásban előforduló baktériumok mondhatni egészét, 99,99%-át hatékonyan eltávolítja. Használható csempék, főzőlapok, páraelszívók tisztítására, sőt Comfort Plus padlótisztító fej kiegészítőjének hála a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja. Különösen kényelmes az érintésmentes törlőkendő csere, amely többek közt rendkívül higiénikus megoldásnak bizonyul.

Széleskörű felhasználás
Ha vasalóról beszélünk evidens, hogy a ruhákra asszociálunk. Az SI 4 esetében azonban bátran használhatjuk a fantáziánkat, ugyanis a gőzvasalórendszer alkalmas minden szövet professzionális vasalására, a ruhák felfrissítésére, a padló tisztítására, tükrök és üvegek tisztítására, a fürdőkád, a zuhanykabin, a csaptelepek és a csempék tisztán tartására, sőt még a főzőlapok és a fűtőtestek is pillanatok alatt higiénikussá varázsolhatók a segítségével.  

boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?