Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Karcher magasnyomású mosók

Miért magasnyomású mosó és miért éppen Kärcher?
A magasnyomású mosók sokrétű segítők a ház körül és gyermekien könnyen kezelhetők: A készüléket csatlakoztassa a vízcsaphoz, a magasnyomású mosót kapcsolja be és kezdődhet a munka. A megfelelő tartozékot csatlakoztassa a géphez mint pl: homokszóró, csőtisztító, teraszmosó vagy ereszcsatorna tisztító, a felhasználási lehetőségek végtelenek.

Hogyan működik a magasnyomású mosó?
Egy átlagos vízvezetékben 4 bar nyomás van. Onnan a víz a tömlőből a magasnyomású mosóba kerül.   A magasnyomású mosóba érkezve a magasnyomású pumpa 160 bar nyomást hoz létre. A víz egy magasnyomású fúvókán keresztül víznyalábként áramlik ki magas tisztítóhatással.

Mindig jó hűtés
A Kärcher  X-Range, eco!ogic-sorozat, Compact és EcoSilent  sorozat K 3 – K 7 osztályai innovatív vízhűtéses eco!-motorral rendelkeznek. A motor hűtése vízzel  történik. Mielőtt a vizet tisztításhoz használná a készülék  először körbeveszi a motorburkolatot és folyamatos hűtésről gondoskodik. Előnye: A motort különösen nagy teljesítmény és hosszú élettartam jellemzi.

A legnagyobb hatékonyságra kifejlesztve
A Kärcher X-sorozatának, kompakt és eco!ogic- sorozatának K 3 – K 7 kategóriája felelősségteljesen bánik az erőforrásokkal. A szabadalmaztatott fúvókatechnika ideális megoldás némelyik típusoknál. Konkurens cégek hasonló termékeinél a Kärcher készülékei magasabb teljesítménnyel és hatékonyabb tisztítási eredménnyel rendelkeznek. Tehát: a tisztítás gyorsabb, és akár 50 % időt, energiát és vizet spórolhat - figyelemre méltó előnyök, melyeket a neves  Fraunhofer Intézet bizonyított.

Vízmegtakarítás
A víz egy költséges nyersanyag amilből egyre kevesebb van. Hála a jól kigondolt műszaki megoldásoknak a Kärcher magasnyomású mosók összehasonlítva a víztömlővel történő tisztításhoz akár  3.100 liter vizet is megspórolhat óránként! A legjobb:  kb. 80%  vízfelhasználással a folyamatosan továbbfejlesztett Kärcher magasnyomású mosókkal tökéletes tisztítási eredmények érhetők el.

Tapasztalat
A Kärcher több mint 75 éve jelenti a minőséget és az innovációt: „Made in Germany“. A Kärcher, a magasnyomású mosó feltalálója 60 év alatt több mint 50 millió magasnyomású mosót értékesített. Mint piacvezető tisztítástechnológiai cég magas minőségű tisztítórendszereket kínál mind a háztartásokban mind ipari célokra. Nemzetközi tisztítási projektekkel is bizonyítja a Kärcher hatékonyságát, mint pl. Mount Rushmore-i elnökfejek megtisztítása.

boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?