Karcher Center METISZ | Karcher Webshop Debrecen | Karcher webáruház - Karcher akció, Karcher gőztisztító, Karcher magasnyomású mosó, Karcher porszívó, Karcher gőzporszívó, Karcher vízszűrős porszívó

Switch to desktop Register Login

Karcher gőztisztító újdonságok

Miért tisztít a gőztisztító?

Minden nap más, és a hétköznapi teendők néha nagyon fel tudnak halmozódni. Persze az jó érzés, mikor rend és tisztaság vesz körül, ehhez nyújtanak segítséget a Kärcher gőztisztítók,melyek megfelelnek a legnagyobb igényeknek és alaposságnak. A gőztisztítás a tisztítás legtermészetesebb módja mellyel háztartását tipp-toppra varázsolhatja - vegyszerek használata nélkül. Ez világos: a gőzzel való tisztítás vegyszerek nélküli tisztítást jelent. A gőz ereje és hőmérséklete egészen a pórusokig tisztít, és feloldja a makacs szennyeződéseket, ezért felesleges tisztítószert használni. A gőztisztítás minden háztartásban tökéletes akár egyedülálló, akár nagycsaládos. A gőzzel való tiszítás minimális idő- és erőkifejtéssel jár, nincs szükség súrolásra sem, és az eredmény a ragyogó tisztaság. Ismerje meg a gőzzel való tisztítást, mert minél többet tud erről, annál felelősségteljesebben fog takarítani a jövőben, mellyel nemcsak a környezetét, de a családja egészségét is megvédi, sőt a pénztárcáját is megkíméli.

 • A gőz ereje
  A tisztító gőz titka a gőzlöket és a hőmérséklet kombinációjában rejlik. A gőz erejével a tisztítás hatékonysága jelentősen megnő, amivel még a legmakacsabb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatók. Ezen kívül a gőz azzal a zseniális tulajdonsággal rendelkezik, hogy a mikroszkopikus részecskéket  még a legnehezebben hozzáférhető sarkokból és mélyedésekből is feloldja és alaposan kitisztítja. Tisztítószerek használata nélkül. Ezáltal nemcsak a környezetet kíméli, hanem a pénztárcáját is.
 • Nyomás és sebesség
  A gőztisztítóban a gőz 3,2 bar nyomást hoz létre (ez kb. megfelel annak a nyomásnak, amikor egy pezsgősdugó kirepül az üvegből ). A gőz kb. 170 km/h sebességgel jön ki a fúvókából. A hatás: a szennyeződés erőteljes eltávolítása.
 • Hőmérséklet
  Amikor a gőz kiáramlik a fúvókán keresztül a gőztisztítóból, a hőmérséklete kb. 100 °C. Ezután bár egy kicsit lehűl, de a felületre tapadt szennyeződést jelentősen erősebben éri, mint a felületet. Ez a hőmérséklet különbség a szennyeződést erősebben kiveszi. A gőz szennyeződésoldó erejét még fokozni tudja, ha törlőkendőt, illetve speciális keféket választ a Kärcher számos gőztisztító-tartozékai közül.
 • Hogyan működik egy gőztisztító?
  Alapjában véve egy gőztisztító a kuktához hasonlóan működik: A víz a gőztisztító lezárt tartályában felforr - ezáltal gőz keletkezik. Ez készüléktől függően 1-6 percig tart. A tartályban lévő nyomás készüléktípustól függően akár 4,2 bar is lehet. (összehasonlításként: egy autógumiban a nyomás kb. 2,5 bar). De semmi pánik! A Kärcher gőztisztítói minden biztonsági szabványnak megfelelnek, melyek a tartozékokra is vonatkoznak. Ezt a nemzetközi ellenőrzőintézetek tanúsítványai is igazolják. Természetesen minden elektromosan vezető rész fröccsenő víz ellen védett.
boutique Are you sure that you want to switch to desktop version?